HaberlerKurumsal Haber

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Yıldırım Kaya’dan hayırlı olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Spor Kurulu Başkanı sayın Yıldırım Kaya, Olağanüstü Genel Kurul’da MKE Ankaragücü Spor Kulübü Başkanlığına seçilen sayın Fatih Mert ve Yönetim Kurulumuza hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretinde hayırlı olsun diklerini sunan sayın Kaya, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilgisi dahilinde ziyareti gerçekleştirdiğini ve selamlarını ilettiğini ifade etti. Ankaranın önemli marka değeri MKE Ankaragücü’nün her zaman yanında olduklarını ifade eden Sayın Kaya, Ankara Milletvekili olarak MKE Ankaragücü’nü her platformda destekleyeceklerini, maddi ve manevi olarak Ankaragücü’nün destekçisi olacaklarını ifade etmiştir.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Sayın Fatih Mert, MKE Ankaragücü Spor Kulübü’nün Ankara’nın en önemli marka değeri olduğunu  bu neden ile toplumun her kesimini bu çatı altında görmeyi arzu ettiğini ifade etmiştir. Kulübümüzün profesyonel takımı yanında, altyapı kategorilerinde binlerce yavrumuza sportif eğitim verdiğini ifade eden Başkanımız Sayın Mert, kulübümüze koşulsuz destek vereceklerini ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Yıldırım Kaya ve heyetine teşekkür  etmiştir.

Benzer İçerikler

Başa dön tuşu
Loading...